تاریخ انتشار : 30 بهمن 1391 15:24

مراسم نیمسال دوم تحصیلی 92-91 دانشکده

مراسم افتتاحیه نیمه دوم تحصیلی 92-91 ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده صدا وسیما قم چهارشنبه مورخ 24/11/91 با حضور دانشجویان جدید الورود برگزار شد

مراسم افتتاحیه نیمه دوم تحصیلی 92-91 ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده صدا وسیما قم چهارشنبه مورخ 24/11/91 با حضور دانشجویان جدید الورود، ریاست، مدیران و دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

دکتراکبری رییس دانشکده، ضمن خیرمقدم و تبریک آغاز نیم سال دوم تحصیلی، ضرورت بذل تلاش هر چه بیشتر دانشجویان را به عنوان یک انتظار پیش رو مورد تاکید قرار دادند.

وی رسالت دانشکده را سنگین توصیف کرده و در عرصه جنگ رسانه ای، نقش آن را بی بدیل دانستند. اکبری نیاز به شبکه هایی که بطور تخصصی در تولید برنامه های مناسب دینی فعالیت نمایند را یک ضرورت غیر قابل انکار دانستند و انجام آن را از جمله وظایف اصلی دانشکده دانستند.وی  در پایان با گرامی داشت ایام دهه مبارکه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، وجود دانشکده و سایر نهاد ها و موسسات خدمتگذار را محصول برکات آن بر شماردند.

سیدابوالقاسم صالحی زاده، معاون دانشجویی نیز با اشاره به کارهای انجام گرفته در واحد تولید دانشجویی، کارگاه های راه اندازی شده و واحد رفاهی، حجم کارهای انجام شده را رضایت بخش دانستند.

در ادامه سید علی محمد آذربخش، مدیر پژوهش به نمایندگی از معاونت پژوهش دانشکده اهتمام حداکثری به پایان نامه ها ار از اولویت های اصلی واحد پژوهش دانست و افزود، کتاب های انتشار یافته از سوی دانشکده با عناوین "ادبیات تطبیقی در ایران" و "حمکت هنر" قدم های اساسی در واحد انتشارات دانشکده بوده و روند آن ادامه خواهد داشت.

اخبار معاونت آموزشی
تقویم آموزشی