تاریخ انتشار : 28 بهمن 1396 8:28

طرح آشناسازی طلاب با دانشکده دین و رسانه

ادامه طرح آشناسازی طلاب در مشهد مقدس

طرح آشناسازی طلاب حوزه های علمیه مشهد مقدس با دانشکده صدا و سیما ـ قم (دین و رسانه) با حضور اساتید این دانشکده طی روزهای 25 و 26 بهمن ماه، در مدارس علمیه نواب، آیت الله خویی (ره) ، آیت الله صدوقی (ره) و میرزا قلی خان مشهد برگزار شد.

به منظور آشنایی طلاب سطح دو حوزه های علمیه مشهد با دانشکده دین و رسانه، نشست تخصصی دو روزه با حضور اساتید این دانشکده طی روزهای 25 و 26 بهمن ماه، در مدارس علمیه نواب، آیت الله خویی (ره) ، آیت الله صدوقی (ره) و میرزا قلی خان مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این نشست تخصصی حجت الاسلام دکتر عبدالله متقی زاده از اساتید دانشکده، به اهمیت حضور طلاب در عرصه رسانه و ضرورت فراگیری دانش رسانه ای در جهان امروز پرداخت. وی در مدرسه علمیه نواب با تأکید بر اهمیت رسانه در عرصه جهانی، حضور طلاب در رسانه را یکی از مهم ترین رسالت های آنان برشمرد و خواستار حضور مؤثر طلاب در این عرصه شد. عضو هیئت علمی دانشکده دین و رسانه همچنین در جمع طلاب مدرسه علمیه آیت الله خویی (ره) تصریح کرد: ورود به عرصه رسانه باید کاملا حرفه ای بوده و این امر، منوط به حضور طلاب در مراکز آموزشی معتبر مانند دانشکده دین و رسانه قم است.

همچنین در این نشست دو روزه، حجت الاسلام دکتر سیدحمید میرخندان مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده در جمع طلاب مدرسه علمیه میرزا قلی خان با اشاره به اهمیت حضور دانش پژوهان عرصه دین در مباحث سواد رسانه ای تصریح کرد: طلاب علاوه بر مباحث محتوایی، باید به فعالیت عملی و کارشناسی در عرصه رسانه ها نیز بپردازند.

گفتنی است ثبت نام آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما ـ قم (دین و رسانه)، ویژه برادران فارغ التحصیل سطح دو حوزه های علمیه، تا 30 بهمن 96 دارد و از طریق سایت دانشکده به آدرس qomirib.ac.ir انجام خواهد شد.

ثبت شده توسط : سایت