تاریخ انتشار : 5 اسفند 1391 11:31

جشنواره زدگی آفت فعالیت های هنری است

سید مهدی میرغیاثی با اشاره به تاثیرگذاری عمیق کار هنری در ذهن مخاطبان، گفت: یکی از مشکلات فیلمسازان، ناظر به مباحث معرفتی است که در این رابطه لازم است از سوی نهادها و مجموعه ذیربط، کارهای تقویتی در رابطه با گسترش حوزه معرفتی و شناختی هنرمندان صورت گیرد.

سید مهدی میرغیاثی دانش آموخته و مدیر تولید دانشکده صدا و سیما قم در گفتگو با خبرگزاری حوزه، با اشاره به تاثیرگذاری عمیق کار هنری در ذهن مخاطبان، گفت: یکی از مشکلات فیلمسازان، ناظر به مباحث معرفتی است که در این رابطه لازم است از سوی نهادها و مجموعه ذیربط، کارهای تقویتی در رابطه با گسترش حوزه معرفتی و شناختی هنرمندان صورت گیرد.

وی در ادامه، جشنواره زدگی را آفت فعالیت های هنری عنوان کرد و افزود: آفت جشنواره زدگی موجب شده که نگاه هنرمندان بیشتر معطوف به برنده شدن در جشنواره های متعدد شود، لذا فیلم و اثر خود را به هر جشنواره ای می فرستند تا بتوانند مقام و رتبه ای به دست آورند.

مدیر تولید دانشکده صدا و سیما قم با اشاره به این که هنرمندان توانایی در استان قم مشغول به فعالیت هستند که به شدت نیازمند حمایت می باشند، خاطرنشان کرد: در عرصه فیلمسازی نیز افراد زیادی در سطح استان، فعالیت می کنند، ولی اکثرا آنان آماتور هستند و افراد حرفه ای به دلیل نبود امکانات در استان، جذب تهران می شوند که این مساله خود باعث رکود فعالیت های هنری استان در این عرصه ها شده است.

میرغیاثی در عین حال با تاکید بر این که حمایت ها از فیلمسازان و به طور کلی هنرمندان باید هدفمند باشد، بیان داشت: باید از تخصص های فیلمسازی به صورت جداگانه حمایت شود و این حمایت ها البته به صورت متمرکز اعمال گردد؛ برای مثال در عرصه فیلم کوتاه باید مشخص گردد خروجی و محل نمایش و چگونگی حمایت از آثار و نیز برنامه ریزی آن ها چگونه است؟ و چگونه باید باشد؟.