تاریخ انتشار : 17 اسفند 1396 14:37

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع فرم های نوین مستندسازی تلویزیون

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی فرم های نوین مستندسازی تلویزیون با حضور دکتر احمد ضابطی جهرمی عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.

کارگاه آموزشی فرم های نوین مستندسازی تلویزیون با حضور دکتر احمد ضابطی جهرمی عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده دین و رسانه چهارشنبه مورخ 16/12/ 1396 در آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، دکتر ضابطی جهرمی در این نشست با اشاره به انواع مستندهای تلویزیونی گفت: گونه غالب مستند از ابتدای پیدایش آن تا امروز، مستند محض بوده است. در این گونه خاص از مستند، رویدادی در زمان حقیقی، با شخصیتی حقیقی و در مکانی حقیقی ضبط می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما افزود: نقطه مقابل مستند محض، مستندهای بازسازی شده یا اجرای مجدد است. مستندهای بازسازی شده به گونه های متنوعی تقسیم می شود که یکی از تازه و بدیع ترین این گونه ها، مستندهای هیبریدی یا دو رگه است. تاریخ پیدایش مستند هیبریدی به اواخر قرن بیستم در غرب برمی گردد.

وی در ادامه مستند داستانی، مستند درام، مستند بدلی و مستند - انیمیشن را به عنوان چهار گونه از مستندهای دو رگه معرفی کرد و به ویژگی های خاص هر کدام اشاره نمود. ایشان سپس افزود: با توجه به مفاخر تاریخی فراوان کشور اسلامی ما، لازم است ساخت و پرداخت انواعی از مستندها در دستور قرارگیرد.

ثبت شده توسط : سایت