تاریخ انتشار : 11 آبان 1391 13:18

رئیس دانشکده صدا و سیما قم خبر داد

جشنواره فیلم دانشجویی توانست ایجاد انگیزه تولید فیلم درباره امام هادی(ع)، بیداری اسلامی و تولید ملی کند

رئیس دانشکده صدا و سیما قم: دانشجویان و طلاب حوزه با ساخت فیلم و تولید ایده و فیلم نامه های گوناگون در ارتباط با شخصیت امام هادی (ع) گام نوینی در این عرصه برداشتند

رئیس دانشکده صدا و سیما قم  در مراسم تجلیل برگزیدگان  بخش ویژه امام هادی(ع)، بیداری اسلامی و تولید ملی پنجمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی عنوان کرد: دانشجویان و طلاب حوزه با ساخت فیلم‌ و تولید ایده و فیلم نامه های گوناگون در ارتباط با شخصیت امام هادی (ع) گام نوینی در این عرصه برداشتند

دکترکمال اکبری در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی بخش قم اظهار کرد: این جشنواره در دو بخش فیلم و فیلم‌نامه با موضوعات شناخت شخصیت امام هادی (ع)، بیداری اسلامی و تولید ملی، حمایت ازکار و سرمایه ایرانی برگزار شد.

وی افزود: موضوعات اعلام شده برای ارسال آثار به پنجمین جشنواره ملی دانشجویی موضوعات بسیار جدیدی بود که ابتدای امسال مطرح شد.

رئیس دانشکده صدا و سیما قم ادامه داد: تاکنون هیچ اثری برای بزرگداشت مقام امام هادی (ع) ساخته نشده بود که با اعلام این موضوع دانشجویان دانشکده صدا و سیمای استان قم دست به کار شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: با وجود اینکه برای این موضوعات ایده و طرحی از قبل وجود نداشت آثار فراوانی توسط دانشجویان ساخته و به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که هر یک از آثار در نوع خود قابل توجه هستند..

وی به آثار مهم این جشنواره اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه اثری در ارتباط با بزرگداشت امام هادی (ع) وجود نداشت، ساخت فیلم و طرح و فیلم نامه‌های گوناگون برای بزرگداشت مقام امام هادی (ع) از جمله آثار این جشنواره بود.

اکبری با تاکید بر اینکه ساخت فیلم امام هادی (ع) در این جشنواره یک ایده عالی بود اذعان داشت: زمینه تولید آثار در این راستا فراهم شده است و این جشنواره یک شروع برای ساخت فیلم‌های محتوایی در این رابطه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به چگونگی پذیرش دانشجو در این دانشکده پرداخت و گفت: دانشجویانی که در این دانشکده پذیرفته می‌شوند طلبه هستند و پایه 9 حوزه علمیه را به پایان رسانده‌اند و در رشته‌های گوناگون هنری و ارتباطات علوم اجتماعی به تحصیل می‌پردازند.

رئیس دانشکده صدا و سیما قم به اهداف این دانشکده اشاره و اظهار کرد: نشر کلام الهی و معارف بر حق شیعیان از اهداف مهم دانشکده صدا و سیما قم است.

دکتر اکبری در ادامه از طراحی و تصویب رشته‌های جدید در این دانشکده خبر داد و گفت: رشته"دین و رسانه" از رشته‌های جدیدی است که امسال برای نخستین بار توسط این دانشکده توانست مجوز بگیرد که از بهمن ماه امسال در این رشته پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

اخبار بخش ویژه تولید ملی، بیداری اسلامی و امام هادی(ع)

گزارش تصویری اختتامیه بخش قم پنجین جشنواره ملی فیلم دانشجویی