کد خبر : 19001

اولین پذیرش دانشجو دین و رسانه در دانشکده صدا و سیما قم

رییس دانشکده صدا و سیما قم از تصویب، پذیرش دانشجو و راه اندازی رشته دین و رسانه در مقطع کارشناسی ارشد از بهمن ماه 91خبر داد.
دکتر کمال اکبری، رییس دانشکده صدا و سیما قم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به این‌که دانشکده صدا و سیما قم ویژه طلاب است، گفت: دانشکده صدا و سیما در تهران به صورت عمومی دانشجو می‌پذیرد اما دانشکده صدا و سیما قم ویژه طلاب است، که 30 درصد از ظرفیت خود را از طرق آرمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها پذیرش دانشجو دارد و 70 درصد پذیرش اختصاصی طلاب حوزه های علمیه صرفا از طریق آزمون اختصاصی است.
رییس دانشکده صدا و سیما قم افزود: در سال جدید تحصیلی کارشناسی ارشد که از ترم دوم(بهمن‌ماه) آغاز می‌شود رشته‌ جدید با عنوان "دین و رسانه" نیز به رشته های این دانشکده افزوده گردیده که در کنار رشته‌های "تولید سیما، ادبیات نمایشی و ارتباطات علوم اجتماعی" تدریس خواهد شد.
رییس دانشکده صدا و سیما قم با بیان این‌که برای راه‌اندازی رشته دین و رسانه در دانشکده صدا و سیما قم مدت دو سال زمان صرف پیگیری شده تا این رشته طراحی و تصویب شود، اظهار داشت: این رشته با توجه به نیازهایی که صدا وسیما در برنامه‌های محتوایی همچون فقهی، اخلاقی، کلامی فلسفی و تاریخی با مبانی اسلامی داشت طراحی و راه‌اندازی شده است.
اکبری با اشاره به این‌که رشته دین و رسانه کارایی‌های بسیاری برای دانشجویان به ویژه برای مدیران، برنامه‌سازان و پژوهشگران در صدا وسیما دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم با اجرا و مدیریت صحیح این رشته به برنامه‌های کارآمدی که در نظر داریم به خوبی دست پیدا کنیم.
وی در ادامه با بیان این‌که دانشکده صدا وسیما قم تاکنون دانشکده صدا و سیما قم حدود 100 فارغ‌التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد داشته است، ابراز داشت: بیش از 90 درصد این افراد در سازمان‌های صدا وسیما مشغول به فعالیت شده‌اند و برخی هم در ادارات مختلف همچون حوزه‌های هنری، مراکز پژوهشی، فضاهای سایبری و شبکه های ماهواره ای در رشته‌های تخصصی که فارغ‌التحصیل شده‌اند مشغول به فعالیت هستند.
رییس دانشکده صدا و سیما قم با اشاره به این‌که در حال حاضر حدود 350 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های مختلف رسانه‌ای در دانشکده صدا و سیما قم مشغول به تحصیل هستند، افزود: حدود 50 نفر از این تعداد را دانشجویان خواهر تشکیل می‌دهند.

وی در پایان کتاب های حکمت هنر از منظر سنت و مدرنیته و ادبیات تطبیقی در ایران را از جمله کتاب‌های منتشر شده از سوی دانشکده صدا و سیما قم برشمرد و گفت: این کتاب‌ها برای انتقال ارزش‌های دینی و بومی ایرانی منتشر شده و در همین راستا چندین کتاب هم در حال انتشار است.