کد خبر : 19841

حجت الاسلام ربانی: خدمت در دانشکده صدا و سیما قم نعمت الهی است

در دیدار رئیس و مدیران دانشکده صدا و سیما قم با رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه، ربانی عنوان کرد: پر کردن خلاءهای رسانه ای مرتبط با دین متوجه دانشکده و سیما قم می باشد و تحقق این امر را یکی از رسالت های با ارزش و مهم این دانشکده است و خدمت در دانشکده یک نعمت الهی است

در این دیدار که صبح امروز دوشنبه 91/9/20 در دفتر ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین ربانی رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه با بیان نقش و جایگاه مهم دانشکده صدا و سیما قم در تربیت نیروی انسانی آشنا به مسائل دینی و آموزش دروس حوزوی را مقدمه ای برای زمینه های بیشتر در ایفا نقش حیاتی رسانه ای دانست و گذراندن آموزش برای کادری که رسانه را به خوبی بشناسد که یک دوره قرآن و روایات را با این نگاه مبنایی ضروری دانست و با اشاره به اینکه امروز جهان اسلام و دنیا در امر رسانه نیازمند افراد متخصص و متعهد آشنا به مبانی دینی و تسلط رسانه ای است گفت پر کردن خلاءهای رسانه ای مرتبط با دین متوجه دانشکده و سیما قم می باشد و تحقق این امر را یکی از رسالت های با ارزش و مهم این دانشکده است و خدمت در دانشکده صدا و سیما قم را یک نعمت الهی بر شمرد و بر اهمیت چشم انداز صحیحی که ترسیم کننده مقصد حوزه در فضای رسانه ای باشد تاکید کرد.

درابتدای این دیدار دکتر اکبری رئیس دانشکده با اشاره به مأموریت و رسالت دانشکده صدا و سیما قم در تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص درحوزه دین و رسانه از بین طلاب واجد شرایط عنوان کرد: تاکنون در این دانشکده حدود 100 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شده اند که بیش از 90 درصد این افراد در سازمان صدا و سیما مشغول به فعالیت شده اند و برخی هم حوزه های هنری، مراکز پژوهشی، فضاهای سایبری و شبکه های ماهواره ای  دینی در سطح تخصصی مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دانشکده صدا و سیما قم با اشاره به این که در حال حاضر حدود 350 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته های مختلف رسانه ای در دانشکده مشغول به تحصیل هستند افزود حدود 50 نفر از این دانشجویان از بین خواهران طلبه حوزه هستند.دکتر اکبری از تصویب و راه اندازی رشته جدید دین و رسانه که  بهمن ماه امسال راه اندازی می شود خبر داد.

دکتر اکبری با اشاره به اینکه این دانشکده صدا و سیما قم از طلاب سطوح عالی حوزه دانشجو می پذیرد. جهت ارتقای سطح علمی و تخصصی دانشجویان این دانشکده خواستار مشارکت و پشتیبانی علمای حوزه علمیه شد و تأکید کرد برای دروس تخصصی از جمله درس خارج فقه و رسانه نیاز مبرم به همکاری و مشارکت هر چه بیشتر را علمای حوزه های علمیه داریم.